Founder | Comare

Ik ben enthousiast om bedrijven te helpen met datagedreven marketing oplossingen. Dit helpt om bedrijven om veranderingen door te voeren die belangrijk zijn - transformatie, door de laatste technologie te gebruiken.

Tijdens mijn ondernemerschap heb ik ervaring opgedaan bij diverse bedrijven, mijn enthousiasme voor technisch oplossingen leidt er toe dat ik bedrijven kan helpen met slimme marketing oplossingen. Door de jaren heen heb ik gewerkt voor verschillende startups, scale-ups en gevestigde bedrijven actief in de maritieme industrie.

Tijdens mijn tien jaar ervaring als een digitale maritieme consultant, ben ik bekend met webontwikkeling voor gebruikers, analyse, UX, evenals het verzamelen van vereisten, marktonderzoek en het maken van prognoses voor groeidoeleinden. Mijn doel is altijd geweest om klanten te helpen verbetering op lange termijn en meetbare resultaten te bereiken.

Opgegroeid aan aan boord van een schip en werken als lichtmatroos, heeft als voordeel dat ik bekend met de problemen in de scheepvaart en dit kan omzetten in kansen. In mijn vrije tijd sport ik het liefst, zoals tennis, ballet en watersporten. Verder hou ik van reizen en musea verkennen.

Neem contact op als je met me in gesprek wilt komen voor meer informatie.

Hartelijke groet,
COMARE

Rosaline Pahud

Rosaline Pahud
Slimme groei oplossingen B2B

Betrekken van mensen en veranderingen doorvoeren die relevant zijn.

rosaline
Pahud

Laten we samen een nieuw project starten.

Neem contact op voor slimme marketing oplossingen voor bedrijven om duurzame groei te realiseren.

icon G S.1

Strategie & Mind-Set

icon G S.4

Datagedreven inzichten

icon G S.3

Moving forward together

icon G S.2

Oplossingen voor groei